Regulile blogului

Orice padure isi are lupii ei, iar ‘blogosfera’, ca sa fim prețioși, nu face exceptie. Ma astept ca si aici, la mine in ograda, sa dau peste cateva haite. Ca sa evit confruntarile stupide m-am gandit ca ar fi bine sa anunt public care sunt regulile dupa care voi accepta sau respinge comentariile pe blogul meu. Pe de alta parte, aceste reguli sunt si un mod prin care eu insumi joc acest joc al comunicarii online.

NO COMMERCIALS
Acest blog nu are un scop comercial. Nu mi-am propus să scot bani din ce scriu aici și nici nu îmi doresc să fiu abordat cu „propuneri de colaborare”.

WATCH YOUR LANGUAGE
Toate comentariile sunt moderate, iar cele vulgare sau irationale vor fi refuzate. Le șterg instantaneu ca să nu-mi bat capul cu tâmpiții.

ARGUMENTUM AD BACULUM

LINK-URI ÎN COMENTARII
Nu se acceptă nici un link în corpul comentariilor atâta vreme cât acesta nu este relevant pentru subiectul discuției. Prin urmare, toate mesajele cu linkuri vor fi atent monitorizate.

IMAGINI
Voi folosi imagini pe blog doar în măsura în care acestea nu consumă prea mult spațiu de stocare și nu afectează drepturile de autor ale celor care le-au generat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.