Cine îs?

Bine ai venit!
Acest blog are ceva vreme de când e online, dar fără a fi un loc constant de întâlnire. Îmi place mai mult contactul direct cu oamenii, deși uneori îi poți înțelege mai bine pe unii dacă le citești gândurile așezate într-o formă scrisă. În genere, scriu aici despre etică, căci preocupările mele academice și non-academice mă poartă prin diferite sfere ale Eticilor Aplicate. Alteori despre educație, fiindcă revin ciclic la un interes pe care îl cultiv mai ales pentru mine, și anume educația digitală. Uneori, sper eu din ce în ce mai rar, mă lamentez aici de politichia românească și orice lucru prost făcut și care ne afectează pe noi toți.

Pe final de 2019, acest blog își va schimba fața, rămânând un fel de ciorbă rădăuțeană. Toate materialele pe care le-aș fi scris pentru un public străin, vor merge în altă parte. M-am săturat de musaca.

Din 2008, partea de cercetare mi-am transferat-o treptat din zona universitară în zona de business și în cea non-guvernamentală. Mă ocup de un mic centru de cercetare — Centre for Advanced Research in Management and Applied Ethics –, independent și autofinanțat, care preferă să facă lucrurile de dragul lor, nu pentru puncte în clasamente și cine știe cât și mai câte orgii birocratice.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.