Integritatea in administratia publica din Romania. Consilierii de etica si codurile de conduita

Centre for Advanced Research in Management and Applied Ethics, impreuna cu Asociatia pentru Dezvoltare si Incluziune Sociala, Centrul de Resurse Juridice si EPAS, organizeaza in data de 4 decembrie 2013, la Uzinexport Business Center, prima editie a conferintei “Integritatea in administratia publica din Romania. Consilierii de etica si codurile de conduita”. Evenimentul reuneste 3 experti in domeniul integritatii si combaterii coruptiei, care vor discuta despre ratiunile pentru care “lupta anticoruptie” in Romania a esuat si de ce este nevoie de o noua perspectiva in acest domeniu. Cei trei — Cristian Ducu (CARMAE), Radu Nicolae (CRJ) si Codru Vrabie (EPAS) — vor propune o abordare integrata a problemei moralitatii si conformitatii in administratia publica.

Agenda evenimentului poate fi consultata pe pagina evenimentului. Intrucat numarul de locuri este limitat la 50, este nevoie sa va inscrieti pe site.

Conferinta face parte din programul “Integrity Workshops” dezvoltat de Centre for Advanced Research in Management and Applied Ethics si Smart Solutions & Support, Romania. Programul IW include printre altele workshop-uri pe probleme de managementul eticii si conformitatii pentru diverse categorii profesionale si tipuri de organizatii. Cel de-a doua serie de workshop-uri oferite in cadrul IW este “Performanta si integritatea angajatilor. Veriga lipsa“, destinata in special profesionistilor din domeniul Resurselor Umane care doresc sa inteleaga cum influenteaza comportamentele neetice ale angajatilor performanta organizationala si cum pot masura performanta non-financiara data de capitalul uman.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.