Consultarea publica a la ‘ministerul transporturilor’

In data de 31 octombrie 2013, am transmis prin email conform procedurii publicate pe site-ul ‘ministerului transporturilor’ pozitia mea personala cu privire la propunerea de modificare a pretului pentru calatoria cu metroul. Din motive necunoscute, respectiva pozitie nu a ajuns sa fie publicata pe site-ul cu pricina. Astazi am retrimis documentul si am precizat faptul ca daca nu va fi publicata pe site alaturi de celelalte, voi ataca in instanta procedura de consultare publica si, implicit, procesul de aprobare a ordinului de ministru.

Oare procesul acesta de consultare publica de la ‘ministerul transporturilor’ este doar de fatada? Sau trebuie sa contestam in instanta astfel de masuri aberante si lipsite de temei? La RFI, de exemplu, propunerea era redata mai deunazi ca un dat, ca si cum noi, cetatenii, nu am mai avea ce sa facem decat sa tacem din gura si sa inghitim cresterea tarifelor. Eh, uite eu nu vreau sa tac!

Ma gandesc foarte serios sa fac o cerere pe 544 la Metrorex sau la ‘ministerul transporturilor’ ca sa vedem nota de fundamentare pentru cererea de majorare a tarifelor. Apoi o sa le fac o cerere pe 544 pentru buget si toate contractele pentru spatii publicitare si reparatii. Sunt sigur ca voi gasi zeci de probleme.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.