Internship-uri — comunicare, etica in afaceri, etica in administratie publica, responsabilitate sociala, etica mass-media

Centre for Advanced Research in Management and Applied Ethics are 6 pozitii de intern pe domenii precum comunicare, etica in afaceri, etica in administratie publica, responsabilitate sociala si etica mass-media. Se asigura adeverinta de practica, dar cel mai important lucru este acela ca persoanele care participa la internship vor invata lucruri practice (de la cum se realizeaza o analiza in Excel ori ce inseamna un cod de etica pana la cum se organizeaza o conferinta sau ce este responsabilitatea sociala).

Daca esti student/studenta in anul 2, 3 sau masterand(a), te intereseaza/pasioneaza domeniile amintite si crezi ca faci fata unui ritm alert de munca, daca dai dovada de creativitate si ascutime a mintii, noi te invitam sa ni te alaturi. Competitia va fi foarte stransa. CARMAE este o organizatie specializata pe cercetare, consultanta de management si evenimente academice, ceea ce ne face sa ne dorim doar interni cu multe abilitati si un entuziasm debordant.

Internship-ul dureaza 3 luni, iar programul este flexibil (exista 2 intalniri saptamanale si in rest se stabilesc activitati si deadline-uri lucrandu-se colaborativ pe Google Drive, Skype, Dropbox, Facebook etc.). La finalul internship-ul se acorda o adeverinta de practica, pentru cei interesati, si o scrisoare de recomandare detaliata pentru un viitor angajator. Lista internilor va ramane publicata pe site-ul CARMAE pe perioada nelimitata.

Internship-ul pune accentul pe dezvoltarea internilor si, ca atare, implica un numar de ore dedicate de profesionistii CARMAE formarii internilor. Investim in internii nostri la fel de mult pe cat ne asteptam sa investeasca si ei in acest internship. Asadar, daca te intrebi la ce sa te astepti in timpul internshipului, noi iti raspundem:

  • 3 sesiuni de training (Agile4PM, GoogleDrive si metode de analiza, Introducere in Etica si Comunicare);
  • multa cercetare cantitativa si calitativa;
  • participare la cateva evenimente dedicate eticii in organizatii si profesii;
  • cateva lecturi in domeniul Eticii si Conformitatii;
  • integrare tehnologica: conferinte Skype, o platforma de lucru colaborativ etc.;
  • program flexibil.

Cel mai bun intern va avea posibilitatea sa ni se alature pe o perioada mai lunga de timp. Competitia va fi acerba, dar si recompensele pe masura.

Cei interesati se pot inscrie pana pe 30 octombrie si nu mai tarziu. Inscrierea presupune transmiterea unei scrisori de intentie de 500 de cuvinte in care sa spuneti cine sunteti, ce ati mai facut pana la momentul actual, de ce sunteti in stare si de ce ati vrea sa veniti alaturi de noi. Toate scrisorile de intentie se transmit pe adresa teodora.raicu@etica-aplicata.ro

Daca vreti sa ne urmariti pe Facebook, atunci va invitam pe pagina Centre for Advanced Research in Management and Applied Ethics.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.