Si iarasi a punctat Baselu

Oricat de mult nu l-as suferi pe Baselu, oricat de mult nu l-as respecta, in seara asta asta a reusit sa puncteze din nou. De data asta in legatura cu RMGC. Cum? Pai cerand sa se retraga propunerea de lege din Parlamentul Romaniei pentru ca este neconstitutionala. Cerand mai multa chibzuinta. Aratand argumente, fapte, cifre.

Din pacate, Guvernul Romaniei si alianta de guvernare si-a furat-o inca o data. Iar de data asta a fost extrem de dur dusul rece pe care l-a impartit cucuveaua din Cotroceni, cu punctarea unor elemente care ajuta la creionarea unui profil in tuse grave pentru guvernanti:

  • “sova, un ministru incompetent“;
  • “aurul sa ramana pana la ultimul gram in tara
  • “nu se face o lege pentru un singur contract
  • “nu stau spectator ca iliescu la petrom
  • “sesizez ccr, nu vreau sa fiu partas la ceva ilegal
  • “ponta sa scape de lasitate ca sa fie premier”
  • “ponta este mai putin inteligent decat nastase

Baselu nu a facut nimic altceva decat sa preia temele din strada si sa-si adapteze discursul in functie de ele. I-a facut doar din vorbe. Nici un efort suplimentar dincolo de a da din gura. La capitolul acesta, cucuveaua sta foarte bine. Nu conteaza ca anterior el insusi a facut un joc murdar in legatura cu RMGC aducand proiectul in CSAT sau facand parte din guvernele din anii ’90 care au ingropat mineritul in Romania. Sau emitand ineptii: “Banca Romaniei ar putea sa emita Lei ca sa pastreze aurul in tara”. Orice prost din cartier stie ca emisiunea de Lei pune presiune pe volumul de bani aflati in circulatie si, implicit, contribuie la inflatie.

NB: Jurnalistii acreditati la Cotroceni sunt idioti sau doar incompetenti?! Vreau si eu sa vad profesionisti precum jurnalistii acreditati la Elisee sau Casa Alba. E posibil, domnilor redactori-sefi, directori de institutii media, patroni cu bagaj politic?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.