Luuuuuuni!

Luni e dupa duminica, zi de relaxare si burti luate cu shmen la piscina, si inainte de marti, ziua celor 3 ceasuri rele. De luni ar trebui sa ne bucuram ca de linistea de dupa potop si de dinaintea apocalipsei. Daca poporul ales ar starni o noua revolta din partea lui Moise, ea s-ar petrece lunea. Daca salariu ar fi retinut de banca in baza unor popreli, atunci si acest lucru tot intr-o minunata zi de luni ar avea loc.

Luni, daca ma gandesc mai bine, e un fel de ruleta ruseasca in care glontul e de fiecare data altceva, niciodata cel la care te astepti. Luni, nu e nicidecum marti, cand stii sigur ca ceva naspa se va intampla. Luni este contrarul lui vineri, cand weeekend-ul a ajuns certitudine si te uiti dupa cheile de la masina ca sa ajungi primul la piscina sau pe plaja. Luni…

La mine, luni, azi, lucrurile sunt bune. M-am trezit pe la vreo 5.30 si m-am grabit sa eliberez biroul de la Filosofie. Zis si facut, dar ceasu’ era cu o ora in urma. Baga… Intors la biroul meu, la un moment dat, niste bubuituri in usa de la intrare imi anuntau inceputul furtunii. Dar la propriu… Cum sa va spun… Am reusit performanta ca, intr-o zi de luni, sa-i inund pe toti cei 5 vecini de sub mine.

Exarhu, azi, la clandestino.fm imi reprosa ca nu gandesc pozitiv: trebuia sa fiu fericit ca am apa, nu sa ma plang… Asa ca haideti sa gandim pozitiv: azi pun de o piscina la birou … in tot biroul. Cine se baga la o competitie 100 metri bras sau fluture?! Iar daca ma straduiesc putin o sa-mi iasa si o Niagara de toata frumusetea. Sunt sigur ca si aparatul de aer conditionat e de partea mea daca ma gandesc la ce zgomote scoate… Iar vecinii tot bat la usa in speranta ca ii voi primi si pe ei la piscina… Sa ne traiasca ziua de luni.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.