Blog Rules

Toate textele mele reflecta o perspectiva discriminatorie asupra subiectelor pe care le-am abordat. Asta fiindca este propria mea perspectiva. Totusi, nu inseamna ca discutam in termeni irationali sau ca vom cadea prada unui subiectivism desantat.

Toate comentariile sunt moderate, iar cele vulgare sau irationale vor fi refuzate.

Orice padure isi are lupii ei, iar ‘blogosfera’, ca sa fim pretentiosi, nu face exceptie. Ma astept ca si aici, la mine in ograda, sa dau peste cateva haite. Ca sa evit confruntarile stupide m-am gandit ca ar fi bine sa anunt public care sunt regulile dupa care voi accepta sau respinge comentariile pe blogul meu. Pe de alta parte, aceste reguli sunt si un mod prin care eu insumi joc acest joc al comunicarii online.

ARGUMENTUM AD BACULUM

LINK-URILE IN COMENTARII
Nu se accepta nici un link in corpul comentariilor atata vreme cat acesta nu este relevant pentru comentariu ca atare. Prin urmare, toate mesajele cu linkuri vor fi atent monitorizate, iar cele care nu prezinta nici un fel de relevanta vor fi sterse fara o informare prealabila a autorului comentariului.

IMAGINILE PE BLOG
Voi folosi imagini pe blog doar in masura in care acestea nu consuma prea mult spatiu de stocare si nu afecteaza drepturile de autor ale celor care le-au generat. Majoritatea imaginilor la care apelez sunt culese liber de pe Internet, fara a fi insotite de vreo nota privind drepturile de autor. Cei care detin drepturile de autor pentru o imagine pe care eu am folosit-o pe acest blog pot solicita inlaturarea ei sau notificarea corecta a sursei/autorului.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.