Specia “lucianus mandrutza” nu are un singur element

Atacul terorist de la Paris a nascut vii pasiuni printre internauti, iar toate vedetele sau “vedetutele” de carton umed s-au intrecut in a emite idiotenii pe banda rulanta. E normal sa se intample asa. Este pe atat de normal, pe cat de natural, caci ei reactioneaza precum animalele: “incalzite” de emotii puternice, de dorinte irationale (vezi Aristotel), de pasiuni (pathe).

Asa ca specia “lucianus mandrutza” nu are cum sa fie o specie cu un singur element (ca sa nu spun direct “animal”). Pentru moment, insa, sa vedem ce sticlete scapa pe gura cel care a dat numele speciei:

“O mare si grea intrebare dupa crimele de azi de la Paris: trebuie sa renunti la cultura ta ca sa faci pe plac culturii altora? // Altfel spus, de ce libertatea ta trebuie sa fie inlantuita de prejudecatile unor oameni care nici macar nu te-au intrebat cand s-au asezat langa tine la masa? // Orice s-ar intampla, eu cred ca Europa a ajuns prea departe cu toleranta. Ca a permite unor culturi care darama biserici si ucid crestini sa-si ridice moschei si sa faca legea pe continentul nostru e deja o idee sinucigasa. // Si mai cred ca cei 11 morti de azi inseamna de fapt sfarsitul emigratiei non-europene in Europa. Sigur, sunt multi musulmani onesti si pasnici. […] // Pentru ca cele doua culturi sa nu se indrepte insa spre confruntare si dezastru, e randul acum ca musulmanii sa iasa in fata, sa ceara scuze si sa se dezica de componenta razboinica a religiei lor. // Vor face asta? Sau vor astepta primele legi europene care ii vor trimite pe compatriotii lor acasa de unde au venit (desi unii sunt nascuti in Europa)?” (Sursa: Facebook)

Totusi, premiul saptamanii va fi luat nu de catre reprezentantul de seama al speciei, ci de un mare guru al business-ului romanesc:

“There are more than 3 milion muslims in France. I’d like to see several hundred thousand of them marching on the streets of France for tolerance, freedom of speech and of conscience and against the murderous jihadists. Either this, or fuck off back where you came from!” (Sursa: Facebook)

Sunt sigur ca intoleranta religioasa va putea fi stopata daca vom instala niste bariere speciale pe aeroport sau in port astfel incat musulmanii sa nu mai calce in Franta sau in Anglia. De asemenea, vom reusi sa oprim instigarea la ura rasiala daca primaria nu va mai da autorizatie de constructie pentru o noua moschee, daca ar fi cozi speciale la supermarket pentru intoleranti, daca la restaurant am fi intrebati daca acceptam sa stea langa noi un non-european.

Hai sictir, intolerantilor!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.