Roxana Colisniuc (ING Bank) va raspunde intrebarilor studentilor mei de la SNSPA

Cursul de “Etica in comunicare” pe care il tin impreuna cu Irina Stanciugelu, sau, invers, Irina impreuna cu mine, la SNSPA, Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, va avea un invitat special in data de 4 decembrie 2013. Roxana Colisniuc, CSR Officer in cadrul ING Bank, le va vorbi studentilor nostri despre viziunea companiei pe care o reprezinta in materie de responsabilitate sociala.

roxana-colisniuc-ing-bank

Pe Roxana o stiu de pe vremea cand lucra la responsabilitatesociala.ro, iar tot parcursul ei profesional s-a desfasurat in zona responsabilitatii sociale: de la jobul la Fundatia Dinu Patriciu, unde am avut ocazia sa particip in cadrul proiectului ei extraordinar “Gala Premiilor in educatie”, pana la pozitia actuala de CSR Officer. Pana de curand a facut parte din echipa Monei Nicolici de la OMV Petrom, echipa care se ocupa de Tara lui Andrei dar si alte proiecte.

Chiar daca adesea responsabilitatea sociala este mai degraba o chestiune de perceptie, este important sa ne supunem perceptiile si ideile unor teste critice. Iar cum responsabilitatea sociala are legatura cu domeniul actiunii si nu cu cel al teoriilor, Roxana vine sa ne ofere viziunea practicianului din acest domeniu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.