Jurnalismul de balta

“Presa din Romania este un mare jeg.” Aceasta afirmatie nu-mi apartine, dar cred ca descrie foarte bine cum arata presa scrisa de la noi. Informatia relevanta a disparut sub un noian de barfe si comentarii stupide. Editorialul nu mai exista ca stil literar oricat de mult s-ar crede Cristoiu jurnalist. Analiza, de orice fel, politica, diplomatica, culturala, sociala etc., nu-si mai gaseste locul caci nu mai are cine sa o faca si cine sa o publice. Totul este o perpetua lautarie. Pana si stirile din sport sunt in ritm de manele.

Daca tineti la sanatatea voastra mintala, atunci ma veti crede pe cuvant. Daca nu, cititi titlurile de mai jos si veti intelege. Acesti ilustri jurnalisti-rebuturi nu mai sunt in stare nici sa puna un titlu la un material de presa, ca sa nu mai spun ca multi dintre ei au grave lacune in ceea ce priveste gramatica limbii romane.

“Evenimentul Zilei”

A fost ÎNMORMÂNTATĂ azi. Destinul FETEI care s-a ÎNROLAT pentru a fi aproape de GHEORGHE /VIDEO
Sapou: “I se spunea “eroina de la Jiu”, ori „Eroina”, sau fata-soldat. Sau Ioana D’Arc a României. O chema… Dacă i-am pronunţa numele încă de la început probabil nu ar provoca nici o tresărire.”

FRAUDA LA BAC. ACUZAȚII GRAVE: Şeful arestat al comisiei a fost DESEMNAT DE MINISTRUL EDUCAȚIEI!. Gheorghe Amza ARANJA ȘPĂGILE. Zece profesori, părinți și elevi, TRIMIȘI ÎN JUDECATĂ

Cadavrul mamei Monicai Gabor a socat morga: “Jumatate din craniu cazut, iar creierul ii atarna pe afara! N-am mai vazut asa ceva” – Vezi imaginile si detaliul care i-a ingrozit pe toti la morga

Weekend mai ieftin pe Litoral, cu Armani şi Dolce&Gabbana
Sapou: “Peste 150.000 de turişti sunt aşteptaţi în acest weekend la mare, unde hotelierii au scăzut preţurile de cazare cu cel puţin 20%. Fete frumoase vor defila în creaţiile unor designeri celebri, iar staţiunile vor răsuna de concerte”

Halucinant! Raspunsul cretin primit de sora Monicai Gabor de la morga cand a cerut sa-si vada mama – I s-a facut rau instant si i-a venit sa vomite dupa ce medicii i-au zis asta!

A ieşit în oraş şi a mâncat un BURGER. A doua zi, a ajuns la SPITAL, cu dureri INSUPORTABILE. Ce a păţit

Blestemul mamei Monicăi Gabor: declaraţie şocantă despre moartea Veronicăi Bulai

SIRIA. Atacul neconfirmat cu arme chimice a şocat lumea

Un fermier a rămas uimit atunci când a văzut ce i-a fătat vaca

“Romania Libera”

ATENŢIE! O furtună magnetică solară se îndreaptă spre Terra. Vedeţi cât de mare este pericolul

Simona Halep, meci de infarct în SUA

FOTO INCREDIBILE. Cum locuiesc 6.500 de oameni pe un kilometru pătrat

Poveste de DRAGOSTE IMPOSIBILĂ între un robot şi programatoarea sa (NB: Stire are la baza un hoax. “Jurnalista” Raluca Filipescu nici macar nu a avut chibzuinta de a verifica informatia copiata de pe Internet.)

Decizie dură UEFA: Doi arbitri armeni au fost suspendaţi PE VIAŢĂ

Valorile “feminine” ar putea fi un avantaj pentru viitorii lideri

Jurnal de călătorie scris pe BlackBerry, la UniCredit România – INTERVIU

Cum a ajuns Zara un brand de milioane, fără publicitate

Ma opresc aici cu exemplele fiindca pierd timpul aiurea.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.