Phoenix Criminal Lawyer

ETHICS & OTHER THINGS

Cristian Ducu

'If managers lack integrity, that behavior is copied down through the organization.' (Robert Noyce)

Inca o intrebare dificila: ce te-ar face sa renunti la barul/terasa preferata?

Daca ai afla ca barul sau teresa la care mergi este detinut/detinuta de un interlop, ai alege sa mergi in continuare in acel loc? Te-ar convinge argumentul ca banii tai ajung la un om care isi exploateaza angajatii sezonieri? Sau singurul lucru care te intereseaza este mojo-ul simtit in acel loc?

Nu ma intereseaza opinia celor care isi fac veacul prin Bamboo, Fratelli si cine mai stie locuri de acest gen. Nu, vreau sa stiu ce cred oamenii care au o terasa favorita pentru ca acolo se asculta muzica buna sau se mananca delicatese.

2 Comments, Comment or Ping

  1. nu e deloc dificila intrebarea, domnul meu :) nici raspunsul nu e dificil: plec si nu ma mai intorc, asa cum am plecat de la o terasa unde li s’a refuzat servirea unor prieteni “altfel”… a durat 3 ani pana sa se-nchida, din lipsa acuta si pronuntata de musterii, dar a meritat fiecare clipa! :)

  2. Codru, multumesc pentru comentariu. Eu cred ca pentru multi oameni intrebarea este dificila pentru ca e greu de facut corelatia dintre zona declarativa si zona comportamentului. Cu alte cuvinte, multi pot spune da, dar in fapt sa nu-si asume si comportamentul corespunzator.

Reply to “Inca o intrebare dificila: ce te-ar face sa renunti la barul/terasa preferata?”

Don't miss!

Events, organisations and initiatives I support. For details, just visit their official websites!