De ce am renuntat sa mai cumpar ManagerExpress?

ManagerExpress este a patra publicatie business pe care nu o voi mai cumpara niciodata, dupa “Capital”, “Ziarul Financiar” si “Money Magazine”. Evident, va recomand sa faceti la fel daca tineti la banii vostri, la timpul vostru, la sanatatea voastra profesionala.

Motivul este simplu: multe din materialele de acolo sunt scrise de niste incompetenti. Respectivii nu au nici o legatura cu subiectele abordate. Sunt un fel de hamali care scriu despre orice si oricand ca sa iasa banu’, nu pentru ca stiu ce vorbesc.

Am si un exemplu concret pentru cei din domeniul Resurselor Umane: http://www.managerexpress.ro/companie-2/strategie-interes/cum-sa-simplifici-procesul-de-recrutare-pentru-postul-de-manager.html Articolul este scris de o jurnalista de la “Romania Libera” care a inventat cuvantul “lidership” si care nu a facut in viata ei recrutare, ca sa nu spun ca nici competente structurate minimale in domeniu nu are.

Mai bine dati 80 de lei pe HBR ori 24 pe The Economist, decat 11 pe o fituica de doi bani. Daca stiti italiana, va recomand “Il Sole 24 Ore”, chiar daca este de stanga. Totusi, stanga lor nu are nici o legatura cu stanga noastra.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.