Workshop inedit pentru top si middle manageri – Leading with Integrity!

Manageri si top manageri, va invitam la workshop-ul Leading with Integrity. Readucem in discutie subiectul eticii in afaceri.

Leading with integrity este un workshop dedicat unui subiect cu care avem de a face în fiecare zi, fie ca vrem sa ii acordam atentie sau să il ignorăm, si anume etica in afaceri.

Prima editie va avea loc pe data de 12 iulie a.c. Numarul maxim de participanti este de 20 de persoane.

Participarea este gratuita, asigurată de catre organizatorii evenimentului: societatea de avocatura Chiuariu & Asociatii, Centre for Advanced Research in Management and Applied Ethics si Smart Solutions & Support, Romania.

Workshop-ul durează doar patru ore, cu incepere de dimineata. Aduce un plus de idei, motivație și energie.

Pentru detalii si inscrieri, accesati acest link: http://leadingwithintegrity.omnisolutions.ro.

Vorbitori

Av. Dr. TUDOR CHIUARIU

Tudor este partenerul fondator al firmei de avocatura “Chiuariu & Asociatii”, fost Ministru al Justitiei si fost Consilier de Stat al Primului-Ministru al Romaniei. In 2008 a fost ales deputat in Parlamentul Romaniei, unde este membru al Comisiei Juridice, de Disciplina si Imunitati, precum si al Comisiei pentru Afaceri Europene.

Drd. CRISTIAN DUCU

Cristian este doctorand al Facultatii de Filosofie, Universitatea din Bucuresti, director general al cadrul Centre in Advanced Research in Management and Applied Ethics si membru al mai multor centre de cercetare si asociatii profesionale. In ultimii 10 ani, el s-a specializat in etica in afaceri, etica si conformitate, precum si responsabilitate sociala corporativa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.