Supermarket-urile din Romania imbolnavesc cumparatorii in mod intentionat

In seara aceasta, la Romania TV, reprezentantul OPC Cluj-Napoca acuza public supermarket-urile din Romania ca reutilizeaza produsele neconforme in propriile rotiserii si patiserii. Cu alte cuvinte, puiul care expira maine sau este deja imputit este spalat si bagat la rotiserie sau se schimba eticheta. Domnul de la OPC nu se jeneaza nici macar o secunda sa spuna in direct ce practici meschine practica la nivel national marile lanturi de supermarket-uri din Romania. Pai de acum incolo eu spun “Good bye!” produselor de la rotiseriile acestor magazine si nici nu mai accept vreun fel de sprijin din partea lor la evenimentele pe care le organizez. Pai cum e posibil ca batoane de paine vechi de 3 luni de zile sa fie feliate si vandute ca produse proaspete?!

4 Comments

  1. Ceea ce mie mi se pare dezamagitor este reactia clientilor. Intamplator am ajuns in magazinul Lidl din Constanta dupa incidentul cu apa plata la 5l si chiar in ziua cu apa plata la 2l. Magazinul era plin ochi de oameni. Fie ca nu-si permit sa mearga in alta parte, fie din nestiinta, acestia cumparau la greu mancare si apa din acel loc. Nu le pasa ca isi pun viata in pericol. Iar asta este extrem de periculos fiindca le da increderea necesara celor care conduc astfel de magazine sa faca tot felul de tampenii.

    Cat priveste supermarketurile, as vrea sa vad ca sunt marite de 300 de ori amenzile, iar astfel de fapte nu mai sunt incadrate la contraventii, ci la fapte penale. In felul acesta, cei care pun in pericol sanatatea publica vor fi trasi la raspundere pe masura faptei savarsite.

  2. Nimic nou, se stie de multa vreme ca tot ce expira in aceste magazine este cosmetizat si revandut sub alta forma ori de ei ori de alti intermediari care cumpara expirate si le vand de proaspete. As vrea sa vad si eu de curiozitate cum se scapa aceste magazine in acte de mancarea expirata.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.