Phoenix Criminal Lawyer

ETHICS & OTHER THINGS

Cristian Ducu

'If managers lack integrity, that behavior is copied down through the organization.' (Robert Noyce)

Instinctul sinucigas al Opozitiei

Zilele trecute, Partidul Social Democrat, sub coordonarea lui Victor Ponta, a incercat si a procedat la executarea publica a lui Mircea Geoana. Motivul invocat, pe surse sau la vedere, de unii dintre membrii asa-numitei Comisii Nationale de Arbitraj si Integritate Morala este acela ca presedintele Senatului Romaniei a raspuns unei invitatii de a merge in SUA si s-ar fi erijat in reprezentantul Opozitiei. Acuzatia este pe cat de stupida pe cat este de mare nevoia celor de la PSD de a avea o “voce” unica pe care sa o propuna electoratului.

Ce ma nedumireste in tot acesta scandal fals si incredibil de infantil este prezenta unui instinct de sinucigas pe care Opozitia l-a manifestat in mod sistematic in ultimii 3 ani. Dincolo de faptul ca pseudo-coalitia PSD-PNL mi se pare o strutocamila care nu va duce la nimic bun la fel cum s-a intamplat si cu PNL-PD sau PNTCD-PNL, exista un rezervor de incompetenta si lipsa de spirit politic la actualii reprezentanti ai celor doua partide politice care nu fac decat sa alunge electoratul. De ce as vota cu un PSD care-si sacrifica oamenii precum piesele de pe tabla de sah?! Sau de ce as vrea sa fiu condus de un PNL incolor si inodor, absent din orice disputa politica.

Nu ma intereseaza personajul Mircea Geoana, la fel cum nici Victor Ponta sau Crin Antonescu nu-mi genereaza un val de simpatie (poate doar de amaraciune!). Dar nu pot asista indiferent la un spectacol prost. Sunt un spectator angajat minimal, care da din picioare sau fluiera ori de cate ori sesizeaza derapaje. Iar acum era momentul fiindca am realizat ca, daca acesti pokemoni vor ajunge la guvernare, Romania va continua sa fie in situatia nasoala in care ne-a bagat actuala guvernare.

No Comments, Comment or Ping

Reply to “Instinctul sinucigas al Opozitiei”

Don't miss!

Events, organisations and initiatives I support. For details, just visit their official websites!