Blogul meu devine “Let’s Talk BUSINESS ETHICS!”

Saptamana trecuta am participat impreuna cu colegii mei, Cristina Horia, Georgiana Grigore si Alin Stancu, la conferinta “Bune practici în parteneriatele pentru responsabilitate socială” organizata de JCI la Brasov. Dupa parerea mea, evenimentul a fost un real succes, daca e sa iau in calcul faptul ca oamenii din Reteaua RSC au inceput sa comunice intre ei, sa-si impartaseasca experientele si sa se sprijine reciproc.

Cu aceasta ocazie, am decis ca este mai bine ca blogul personal sa fie “rebrand-uit”. Cu alte cuvinte, m-am hotarat sa schimb denumirea blogului din “Cristian Ducu” in “Let’s Talk BUSINESS ETHICS!“. Miscarea de redenumire este legata de faptul ca, in colaborarile mele cu Cristina Horia, ar fi interesant sa existe o conexiune intre blogul ei — Let’s Talk CSR! — si al meu. Totusi, nu inseamna ca ne vom copia materialele sau vom discuta aceleasi subiecte. Orientarile fiecaruia sunt oarecum diferite.

O astfel de modificare implica o specializare a acestui blog, desi initial nu mi-am dorit o ingustare a tematicii. Ca atare, voi aborda mult mai des si mai consistent probleme ce tin de etica in afaceri, de responsabilitate sociala, guvernare corporativa, economie si resurse umane, si mult mai rar, daca nu chiar deloc, teme politice ori care tin de educatie. Sper sa-mi iasa!

Chiar daca am procedat la aceasta transformare, nu voi elimina materialele publicate anterior. Poate se vor gasi persoane carora sa le foloseasca in vreun fel ce am postat eu aici. Orice feedback este binevenit.

1 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.