Recomandarile mele 01/2009

Implicarea mea in proiectul “Economia bazata pe cunoastere” (abrev. EBC) al Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationala m-a adus mai aproape de micii intreprinzatori din comunitatile rurale romanesti. Am avut de-a face cu oameni care si-au dorit sa-si imbunatateasca atat conditia financiara, cat si sa ridice nivelul comunitatilor din care provin sau in care au fost ‘adoptati’; iar cei mai multi au si reusit. Fiindca apreciez eforturile lor si fiindca o recomandare valoreaza de zece ori mai mult decat un anunt, ii voi promova pe cei pe care ii consider ca merita chiar pe acest blog. Ca atare, incep cu cei care mi-au atras atentia la ultimele trei seminarii organizate in cadrul proiectului EBC:

Cabana Motilor (Marisel, Cluj)
Pensiunea "Cabana Motilor" (Marisel, Cluj)

Pensiunea "Casa de pe deal" (Saschiz, Mures)
Pensiunea "Casa de pe deal" (Saschiz, Mures)
Pensiunea "Violeta" (Saschiz, Mures)
Pensiunea "Violeta" (Saschiz, Mures)
Artizanat Opait SRL
Artizanat Opait SRL

Si pentru ca orgoliul detractorilor mei sa fie suficient de gadilat, o poza cu mine insumi — caci, nu-i asa, narcisismul e in floare?! — de la seminarul “IT-Finantare-Profitabilitate” organizat la Tirgu Mures pe 1 si 2 octombrie (evenimentul la care au fost prezenti proprietarii afacerilor de mai sus).

Cristian Ducu - Seminarul "IT-Finantare-Profitabilitate, Tirgu Mures, 1-2 oct 2009
Cristian Ducu - Seminarul "IT-Finantare-Profitabilitate, Tirgu Mures, 1-2 oct 2009

1 Comment

  1. Vreau sa recomand un portal guvernamental care are intr-adevar un obiectiv clar stabilit si care incepe sa functioneze in vederea acelui obiectiv (cat de aristotelian suna :D ): http://www.ecomunitate.ro. Este parte a proiectului “Economia bazata pe cunoastere” al Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.